Jdi na obsah Jdi na menu
 


akce - voříškiáda Poděbrady 18.6.2011

18.6. 2011 jsme se zúčastnili voříškiády v Poděbradech. Z azylových pejsků jeli soutěžit a rovněž hledat nový domov Pepík a Tomík. Oba dva byli celou cestu moc hodní a to, že v autě bylo těsno - celkem jsme spolu s našimi vlastními vezli 6 pejsků .

 

Na místě nás čekalo moc milé shledání s Apolenkou a jejími báječnými paničkami a kamarádem Bretíkem. Z Apolenky, původně z množírny ve Chvalešovicích, která po příjmu strachy kousala, jen se třásla a nechtěla komunikovat je báječná přátelská fenečka. Od nás jela již čisťoučká a mazlivá, s cizími lidmi však měla problém. To se její nové paničce podařilo odbourat a z Apolenky je kontaktní pejsek a navíc veliká šikulka - s paničkou se věnují agilitám a základní poslušnosti. Apolenka je nejen skvělá, ale i moc krásná, což dokázala i 3. místem ve své kategorii.

p6180088.jpg

p6180079.jpg

 

Tomíček soutěžil v kategorii štěňat do 9 měsíců věku, sice se neumístil, ale celou dobu v kruhu byl moc hodný a krásně se předvedl, proto dostal speciální cenu poroty .

 

Pepík je už ostřílený výstavní voříšek a tak se mu podařilo zaujmout porotu i zde - získal 1. místo ve své kategorii voříšků do 40cm. V kruhu se krásně předvedl, mazlil se a užíval si pozornosti. Zúčastnil se i soutěže v chytání piškotů, kde v úvodním kole chytil s přehledem všechny, ale v dalších kolech v rozstřelu už jeden piškotek nechytl, tak skončil bez umístění. Dokonce nevynechal ani závěrečnou soutěž na překážkové dráze, kterou s přehledem celou přešel - sice se neumístil, ale na to, že viděl všechny agility překážky poprvé, byl moc šikovný.

p6180095.jpg

Domů jeli všichni hafíci spokojení a se spoustou dobrůtek. Tomíček ani Pepík bohužel nového páníčka nenašli, ale snad si alespoň užili hezký den plný zábavy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář