Jdi na obsah Jdi na menu
 


akce Sen zvířat 2011

Už počtvrté jsme se zúčastnili této báječné akce na pomoc opuštěným zvířátkům, avšak poprvé za naše o.s. Brzy ráno se nám podařilo do dvou osobních aut nasoukat 5 lidí, 3 přepravky s kočičkami, 4 pejsky, stánek, věcičky na prodej a zázemí pro naše zvířátka. Na místo jsme dorazili mezi prvními a podařilo se nám zabrat krásné místečko hned zkraje louky.

p9100025.jpg

 

p9100026.jpg

 

  

 

Za novým domovem vyrazili pejsci Eliška, Kačenka, Beníček a Nuninka, za kočičky jeli Čertík, Minda a "kočka přejetá" (kočička zachráněná naším veterinářem MVDr. Lázničkou). Doprovod jim dělala naše člověčí parta - Natálie, Alžběta, David, Jana a Fanda.

  

Pejsci byli z výletu od rána nadšení, kočičky o něco méně - Minduška proplakala ve výstavním prostoru pro kočičky snad celý den a i když mnoho lidí její neustávající nářek zastavil, nový domov bohužel nenašla. Čertík je doma pěkný divousek, ale na výstavě se choval vzorně, dokonce se nechal pochovat i od cizích lidí, ale bohužel se na něho štěstí v podobě nového domova také neusmálo. Z kočiček našla domov "kočka přejetá". Odešla bydlet s moc milou paní do bytu, nyní se jmenuje Nikinka a užívá si pozornosti a lásky své nové paničky.

 

Z pejsků se podařilo najít nový domov Kačence - odešla bydlet do bytu k milým lidem a ještě jedné psí kamarádce.

Eliška zabrala na celý den výstavní křesílko a jako podušku použila vždy toho, kdo jí ho zasedl .

 p9100039.jpg

 

Nuninka většinou okupovala proutěný košík nebo byla za patami své dočasné paničce, které pomáhala i s nabídkou u kočiček.

 

p9100034.jpg

 

 

Asi nejvíce si akce užil malý Beníček, ten střídavě řádil jak černá ruka, kousal plyšáčky i lidský doprovod a střídavě upadal doslova do spícího komatu únavou. U něho nás asi nejvíce mrzelo, že nenašel nový domov a páníčky, kteří by měli pochopení pro postižené psí miminko.

 

 

 

Celkově jsme si celý den krásně užili, pejsci se chovali vzorně a užívali si pozornosti návštěvníků. My se setkali s báječnými lidmi se stejným "postižením" a potkali mnoho přátel od pejsků. Dokonce se nám přišla ukázat naše bývalá svěřenkyně Apolenka se svojí paničkou a kamarádem Bredíkem. Domů jsme odjížděli nadšení z krásně prožitého dne, pejsci odjížděli unavení spinkající na klínech, jen Mindušce vystačily síly promňoukat i celou cestu domů.

 

Chvilinku po příjezdu zpět odešla už natrvalo do nového domova jezevčička Eliška, která předtím byla v dočasné péči u našich sousedů a padl verdikt, že pokud se neumístí na výstavě, bude tam mít už domov trvalý .

  

Velice děkujeme organizátorům této akce a všem dobrovolníkům za báječnou organizaci a krásně připravený prostor a program. Děkujeme všem hodným lidem, kteří nás i pejsky přišli potěšit milými slovy. Děkujeme všem dárcům, kteří materiálně či finančně pomohli zvířátkům v naší péči. Dále děkujeme naším trpělivým rodinám za celodenní péči o zvířátka, která nás nemohla doprovodit. A nakonec moc děkujeme Janě a Fandovi za celodenní vydatnou pomoc s pejsky a kočičkami, ještě, že Vás máme 

 

 

p9100043.jpg

 

 

fotky z akce ZDE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sen zvirat

(Alena Pilgerova, 20. 9. 2011 9:02)

Mile"CTYRI PACKY" jste velice obetave a moc sikovne lidicky, je mi lito,ze jsem se nemohla jet podivat na tuto akci,mozna ze se mi to priste podari. Vam patri veliky dik za vasi praci,moc vas zdravim a preji hodne stesti a uspechu ve vasi snaze pomahat nestastnym zviratkum. ALENA A BESINKA