Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov - Fany (u nás Jůlinka)

1. mail

Dobrý den,
Píši Vám zprávu o Jůlince.
Jůlinku jsme přejmenovali na Fany je hravá a milá.Zamilovala si jí celá rodina .Každý den dopoledne je s dědou na zahradě je spokojená a společenská.Každý kdo k nám příjde na návštěvu je jí okouzlen.Ptají se jestli nemáte ještě nějakou volnou.
Psa nechtěli.Akorát jí nemá ráda naše bordelka žárlí na ní . Granule jí dobře ,ale jak jíme chleba nebo jaký koliv jídlo dělá jak kdyby vůbec nejedla.
S pozdravem Jana Tomešová

 

 

2. mail

Dobrý den,
Nešel nám internet tak se ozývám až ted. Fany hezky roste. Odjeli jsme začátek prázdnin na chalupu a tady je pro ní ráj. S kočkama si hraje sem tam jí nějaká škrábne do čumáku tak zaknučí. Akorát Gwendy pořád žárlí tak jí občas kousne, ale vůbec jí to nevadí hned začne po ní skákat. Mám fotky, ale nemám tady kabel na připojení na počítač až si ho přivezu pošlu.
Zdraví Tomešová

 

3. mail

Dobrý večer,
Fanynku jsem snad už naučila spát venku v boudě.Jinak jsme si jí hezky rozmazlili,protože spala s námi v posteli a na gauči
Posílám vám fotky s července ted už je dvakrát taková.Až budu mít uložený fotky s října tak Vám je pošlu.Je hodně hravá,ale mám radost,že už chce spát venku.Pár slepic zakousla,drápe na dveře,je to strašpitel,ale náš mazel.Jak jí začnu hubovat tak si lehne na záda pokrčí tlapky a smutně se díva jak kdyby za to nemohla.Hlídač z ní asi nebude ,protože kdo k nám příjde tak hned chce aby jí drbali na bříšku lehne si na záda a čeká.
Nemáte nějakou zprávu o Kubíkovi jak vyrostl ten?
S pozdravem Tomešová

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář