Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov - Kyryšpínek

1. mail

Dobrý den,
minulý pátek sem si odvezla Kyryšpínka, více jak hodinovou cestu zvládl opravdu skvěle. Neštěkal, nekňoural a naopak byl hodně klidný. Zvyká si rychle a je velice učenlivý, přizpůsobivý a veliký mazel. Zvládá jízdu výtahem, vyskočit na gauč a pravidelné procházky má rád. Stejně tak mu
nechybí chuť k jídlu. Doma je čistotný, nechá se česat a zatím nic nekouše. Posílám zatím jen pár prvních foteček
Dana Cebová, Most

 

2. mail
Dobrý den,
tak už mám Kyryšpínka víc než měsíc a je to opravdu zlatíčko, učenlivej asnaživej. Zvládli jsme přeočkování na veterině a lehký zánět v uších, teď už je naprosto v pořádku. Začali jsme jezdit na naší zahrádku a opravdu se mu tam líbí, hlavně tam může volně běhat a cestování autem mu nevadí. Sice si je pořád občas trochu nejistej, ale už všechno snáší mnohel lépe. Všechny panelákové zvuky, mé chození do práce a dokonce se začíná kamarádit s ostatníma pejskama při procházce. Posílám zatím dvě fotečky z naší zahrádky.
Hezký den
Dana Cebová a Kyryšpínek

 

3. mail

Dobrý den,
Kyrýska už mám víc jak tři měsíce a klube se z něj pěknej uličník a čím dál větší zlatíčko. S ostatními pejsky se velice rád kamarádí a dovádí, s lidmi je to pořád hodně nejisté. Posílám zase pár foteček, tentokrát s jeho novou kamarádkou :) na návštěvě u známých.   
Hezký den 
Dana Cebová a Kyrýsek

 

 

více fotek se Vám ukáže po kliknutí na obrázek

pict1384.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář