Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov koťátka Líza a Mona

1. mail

Dobrý večer, tak teprve čtu vaši zprávu a kočičky už jsou u nás :-) jsou  boží,  vůbec nepláčou a prostě dovádí s myšičkama a rolničkou. Chodí na záchůdek a  psí  holky jsou z nich nadšený. Kočičkám se hrozně líbí Mia. Pořád za ní běhají a  plácají jí pacičkama, ale jsou s nima pod dozorem, protože Miuška by si taky  hrála a taky by chtěla miminka poplácat. Budou skvělá parta, já se ještě  určitě  ozvu, až budou zabydlené a rozkoukané... 
Dobrou noc 

 

2. mail

Dobré dopoledne, 

holčičky jsou úplně skvělý, už obě za mnou pěkně běhají a dovádí, Černá Mona je hrozný kliďas, nejraději mi leží na klíně a pěkně přede, když drbu. Mourinka Líza je pěkný divoch, hraje si s myškou a když se k ní přiblíží psice, tak jim propleskne čumáčky a psí holky jen nechápavě sedí a kukají :-D dneska nám přijde konečně poslední balíček s věcma, tak už budou mít všechno, co zatím potřebují - hodně myšek, míčku a granulky :-) V pondělí jsme byly na veterině - spíš jen pro jistotu, přišlo mi, že Mona má oproti Líze hrozně nafouklé bříško, ale pak doktor se na obě kočičky podíval a říkal, že sice ho má velké, ale že na ní nic špatně není. Mají obě průjem, tak nám dal ještě nějaké speciální granulky a v pondělí mám přinést hovínka za celý týden a pošle je na vyšetření. Včera jsem všechny odčervila a pak nás ještě čeká očkování. Zítra už nastupuju do práce, tak se ozvu až malinko povyrosteme. V pondělí měla Líza 0,55 kg a Mona 0,50 kg :-) 

Mějte se hezky. 

PS: Od pondělka chodí rodiče do práce a Dášenka je doma strašně hodná. Byla jsem se za ní v pondělí podívat a hezky čeká na páníčky. Jinak už zkouší spinkat v posteli a podobné vymoženosti. Taťka jí úplně miluje, je to jeho holka :-)

 

 

3. mail

Dobrý den, 

holky mi teda dávají zabrat :-) černá už je větší než mourinka. Včera jsme museli zase na vet. Líza ráno ještě normálně žrala granulky, a když jsem dorazila z práce, tak už jen ležela a šílený průjem. Uvařila jsem jí rýži s kuřecím masem, ale už vůbec nežrala. Jen Mona do toho padla a vše zbaštila...paní doktorka mourince udělala výtěr a nic závažného nezjistili, dostala antibiotika a 3x denně dáváme smektu. Dneska už ráno baštila...ještě dneska jdeme na kontrolu a vyšetří nám ty hovínka, tak uvidíme, co zjistí... Pani doktorka říkala, že tam může být parazit, na kterého odčervení nezabralo a nebo i stres z nového prostředí a cestování, tak mě vždycky holky hrozně vyděsí, ale jsou to siláci a do druhého dne zase už řádí :-) Doufám, že to vše dáme do kupy a snad nedělám nic špatně, ale zatím je mám jen doma a nepřijdou do styku s žádnou špínou nebo špatným jídlem :-( až budeme zdravoučké, tak pošlu nějaké fotky..¨ 

Hezký den Zuzka 

 

4. mail

Přeji hezký den,

focení se musela ujmout kamarádka a stejně to bylo těžké, ale společné foto se nedočkáte :-D prostě chvíli neposedí. Holky rostou do krásy, jsou to pěkné kočky :-) už máme za sebou všechna očkování a vše je v pořádku. 

 

5. mail

Dobrý den vám přejeme, 

Kočičí holky jsou na kastraci objednané na 2. 3. Je to pátek. Vezmu si dovolenou a pak s nima budu o víkendu doma, aby byly pod dozorem, že je vše v pořádku. 

 

6. mail

Dobrý den, 

tak kočičky byly 2. 3. na kastraci. První den jsem z toho byla vyděšená, ale to není nic vyjímečného, že zvířátko je mimo a vyděšené, co se s ním děje. Týden jsme měly klidový režim bez stromů a skákání a teď už holky řádí o stošest :-D už i kožíšky jim zarůstají. Trochu bych řekla, že se jim změnila povaha, ale k lepšímu. Malinko se zklidnily a jsou hrozně mazlivé. 

PS: na sbírku v práci jsem nezapomněla. Jen v zimě k tomu byla příležitost. Teď se řeší v práci propouštění, tak do toho nechci vyrazit mezi lidi se sbírkou :-( ale až se naskytne alespoň malá příležitost, tak jí využiji. 

Mějte se krásně. 

Zuzka

 

img_0549.jpg

img_0553.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav holkam

(Helena Vigo, 4. 6. 2012 15:09)

obe kocicky vypadaji krasne a urcite se u Vas maji moc hezky, je to poznat z Vaseho vypraveni.. Drzim palce a holkam posilam pohlazeni..))