Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov Tomík

1. mail


Dobrý den, ozývám se podle slibu ze včerejška. Tomík je príma psí kluk a musím říct, že už ho zná celé čerčanské údolí. Kámoší se se všemi pejsky v okolí a sousedi ho obdivují také. Je to prostě medajlový vořech. Dnes v 6 ráno jsme byli na vycházce a oba jsem si to užili. Tak snad nám ten život vjyjde. Všichi v okolí nám pomáhají.
Posílám Vám fotečky od mé sousedky. Myslím, že by Vám mohly udělat radost. Určitě si vážím Vaší práce a přeju hodně radosti a úspěchů. Dejte prosím vědět, jestli soubory fotek přišly v pořádku.
Hezký den. Helena Parmová

 

 

2. mail

Dobrý den,
Tomík i já Vás zdravíme. Doufám, že Tomča je spokojený. Lítá po zahradě, hrabe, honí všechno, co lítá a tak už dostal na kožich, protože přinesl malého ptáčka. Také několikrát utekl, podhrabal se k sousedům a pak na silnici. Honili ho všichni sousedi. Moc se mu to líbilo. Teď je naštěstí klid, protože jsme ploty zajistili. Horší je, že mi překousal el. vedení a izolaci k dálkovému ovládání zahradních dveří. Sháním elektrikáře na opravu, ale zatím marně.
Jinak je to sladký pejsek, mazlivý a veselý a pěkně divoký. Lidi ho obdivují, pejskové už méně, protože je neodbytný.
Ráda bych pro něj sehnala nějaký základní výcvik. Nevíte, jestli se budou konat v našem okolí nějaké psí kurzy?
Navštívili jsme našeho dvorního veterináře. 
Myslím, že už se u mně zabydlel, jen nevím, jestli mu budu dostatečně stačit v jeho hrátkách, protože přeci jen mám omezený pohyb. Naučila jsem ho sednout na povela přiběhnout, když zavolám nebo zapískám.
Přijedu Vám Tomiše ukázat, jakmile se mi to tady trochu uklidní a naučíme se také jezdit v autě.Zatím ho někdo musí kontrolovat.
 Přejeme oba všem vašim pejskům hodné páníčky a těšíme se na setkání.Tomča a Helena Parmová

 

 

více fotek se Vám ukáže po kliknutí na obrázek

 

 

sam_0833.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář