Jdi na obsah Jdi na menu
 


akce - účast na Podblanické pejskiádě 2011

22.10. jsme s pejsky vyrazili na 1. Podblanické farmářské a zvířecí trhy a souběžně s nimi konanou voříškiádu. Z útulkových pejsků vyrazili Fidoušek, Nuna a Míšánek, Ajk zůstal raději doma v klidu a teple.

Probudili jsme se do mrazivého rána, pejsci tedy jeli pro jistotu oblečení ve svetrech a raději jsme vzali ještě pelíšek a teplé deky. Na místě jsme postavili stánek a připravili zázemí pejskům, kteří až na Míšu naše snahy udržet je v teple pelíšku bojkotovali a byli zvědaví co se děje kolem.

Dva z pejsků se zúčastnili voříškiády - Míša a Fido.

Nejprve přišel na řadu Míša v kategorii pejsků do 40cm, kde obsadil 3. místo a odnesl si krásnou kokardu a dobrůtky pro sebe i kamarády. Míšánek hezky zvládl provedení v kruhu a i přes jeho nedůvěřivost ukázal porotě i zoubky a nechal se pomazlit.

 

pa230088.jpg

 

Později šel na řadu i Fidoušek, který v kruhu příliš neposeděl, ani nepostál a vlastně ani moc nevydržel pomalejší chůzi v kruhu  a pořád se zajímal o pejsky a lidi kolem a snažil se je zlákat ke hře. Fidoušek se bohužel neumístil, ale i tak si snad svoji první účast na výstavě užil.

V průběhu dne nás u stánku navštívilo mnoho milých lidí a někteří pomohli pejskům a kočičkám zakoupením magnetky.

Velmi děkujeme organizátorům za pozvání a možnost zúčastnit se této báječné akce. Nám i pejskům se tam moc líbilo a doufáme, že na příští ročník dorazíme znovu.

 

fotky ZDE a ZDE 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář